Kirjan nimi:
Pablon potku
Kirjailija: Sampo Kataja
Ilmestynyt: 2010
Kustantaja: WSOY

Teemoja: urheilu, ystävyys, harrastukset, huumori, lapset

Linkit:
Suomalainen.comin kirja-esittely


Etusivulle

Kirjojen teemoja:

1960-luku absolutismi adoptio alkoholismi alkuperäiskansat amerikansuomalaiset ammatinvalinta arkielämä arvoitukset avioero bändi draama eläimet eläintensuojelu ennakkoluulot erilaisuus Espanja eutanasia fantasia fantasiamaailmat feminismi filosofia halvaantuminen harrastukset henkinen kasvu hevoset hevosharrastus historia huostaanotto huumori ihastus ihmisen ja luonnon suhde ihmissuhteet ilmastonmuutos internet Intia islam isä-/äitisuhde itsemurha itsenäistyminen Jamaika

Lisää teemoja...

Tekijät ja oikeudet ©


Sampo Kataja

Pablon potku

Pablon potku -kirjassa seikkailee espanjalaissyntyinen pieni poika Pasi Pablo Purjonen, jolla ovat edessään ensimmäiset futistreenit. Hänen odotetaan pelastavan tappioputkessa oleva joukkue, johon kuuluvat Ronni Ronaldo ja Leo Messi Metsälä ja monia muita. Pablo harjoittelee kovasti kauden ratkaisumatsiin, joka käydään Ruismäen Ruutia vastaan. Onnistuuko Pablo viemään sooloilevan joukkueensa voittoon?

Kirja kuuluu Werneri-sarjaan, ja se on selkeästi tavutettu ja hauskasti kirjoitettu. Yksinkertaisen mielenkiintoiset kuvat siivittävät tarinaa ensi sivuilta lähtien. Kirjan lopussa kaikkia sanoja ei ole enää tavutettu. Kirja on aiheensa puolesta oiva tapa saada esimerkiksi pienet pojat innostumaan lukemisesta ja sen harjoittelemisesta!

Noora Hapuli
Äi-ti on pa-kan-nut nap-pik-set tree-ni-kas-siin ja an-ta-nut Pab-lol-le on-nen-pot-kun. – On-ne-a mat-kaan, Pab-lo! Muis-ta va-ro-a jää-hy-jä.